از یک جای ساده شروع کن و ذره ذره کارَت را گسترش بده

از یک جای ساده شروع کن و ذره ذره کارَت را گسترش بده. هر قدم که برمی‌داری کارت کامل‌تر می‌شود. لازم نیست که در نقطه‌ی آغاز همه چیز کامل و بی‌عیب و نقص باشد.

کافیست از هر جایی که هستی روزی یک قدم رو به جلو برداری تا در آینده‌ی نزدیک موفقیت‌های بیشتر و بیشتری به دست بیاوری.

آیا یک ساختمان شیک و زیبا به یکبارگی ساخته شده است یا اینکه آن را در طی چندین مرحله مجزا و با صرف وقت زیاد ساخته‌اند؟

این را همه درک می‌کنند که برای داشتن یک خانه زیبا باید مراحل متعددی را طی کرد که خیلی از این مراحل اصلاً تمیز و شیک هم نیستند. ولی نتیجه یک خانۀ شیک و تمیز خواهد شد.

همه‌ی ما افرادی را دیده‌ایم که حاضرند در یک خانه نیمه‌ساز سکونت خود را شروع کنند و بعد به مرور آن را تکمیل کنند. ولی از مستأجری راحت شوند! با این دید اینکه نمای بیرونی خانه کار نشده است، یا اینکه بعضی از اتاق‌ها گچ نشده است و یا اینکه داخل حیاط موزاییک نشده است و چه و چه از نظر خیلی از ما هیچ ایرادی نخواهد داشت.

از یک جای ساده شروع کن و ذره ذره کارَت را گسترش بده

خیلی وقت‌ها وقتی می‌خواهیم کاری را شروع کنیم این مثال ساده و استدلال پشت آن یادمان می‌رود و توقع داریم که خواستۀ ما در سریع‌ترین زمان ممکن حاصل شود.

منطق خانه‌سازی این است که از یک جای ساده شروع کن و ذره ذره کارت را گسترش بده. مقابل آن منطق پرفکشنیسم این است که همه یا هیچ! اگر همۀ آن چیزی که می‌خواهم را همین الان نداشته باشم دیگر هیچ فایده‌ای ندارد و به خواسته‌ام نخواهم رسید.

این که می‌گویم کاری را شروع کنیم، این کار می‌تواند هر چیزی باشد: راه‌اندازی یک واحد تولیدی، یا تجاری در جایی از بازار. یا یک کسب و کار اینترنتی باشد که باید با راه‌اندازی یک وب‌سایت شروع شود، یا یادگیری چیزی مانند یک زبان برنامه‌نویسی، یا آمادگی برای کنکور ارشد و …

فرقی نمی‌کند که با کدام نوع کار طرفیم. در هر صورت باید از یک جای ساده شروع کنیم و پیش برویم. هر چه بیشتر و بیشتر روی اصل کار متمرکز شویم بیشتر به نتیجه‌ی دلخواه نزدیک می‌شویم. هر چه روی نمای بیرونی ساختمان متمرکز شویم از صفا و صمیمیتی که می‌توانیم داخل خانه با همسر و بچه‌های خود داشته باشیم غافل می‌شویم.

هر چند که این اصل برای موفقیت در یک کسب و کار اینترنتی بیشتر به کار می‌آید اما در هر کاری، و حتی فعالیت‌های غیراقتصادی هم، می‌توان از آن سود جست.

مهم این است که اکنون در خانه‌ی خودمان ساکن هستیم. بقیه‌ی مسائل بعداً درست می‌شود. پس: از یک جای ساده شروع کن و ذره ذره کارَت را گسترش بده


در همین زمینه:


Photo: Technology vector created by macrovector – www.freepik.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *